Takk for følget

Vi har kommet til veis ende, her representert ved Åsli kirkegård i Nordre Land.

Kjære medlemmer og lesere ellers.

Origos dager er talte, som mange vet. Fra månedsskiftet er det ikke lenger mulig å publisere noe på Origo. Det som allerede er publisert, blir liggende uten at noen kan endre på det. Det betyr også at ingenting kan slettes fra 1. november. Jeg overlater til den enkelte å vurdere hva man vil gjøre med det man har lagt ut.

Jeg vil takke alle som har bidratt med bilder, tekst og kommentarer, for innsatsen. Og en stor takk til Staffan Lindstrøm, som startet sonen. Det har vært stimulerende å være vert for denne sonen. Vi har bygget opp et nettsted med bilder av alle kirker i halvparten av landets fylker og ganske mange i resten av fylkene også. Dette gjelder innenfor Den norske kirke, men vi har sannelig klart å få med mye annet også, det være seg kirkebygg for andre kirkesamfunn eller prestegårder, kirkegårder, tidligere kirkesteder osv. Jeg har lært veldig mye om dette underveis, og jeg vil tro at jeg ikke er alene i så måte.

Når jeg nå har brukt så mye tid og innsats på å reise rundt og fotografere samt etterforske og skrive om kirkebygg, akter jeg å bruke stoffet videre. Jeg har registrert et domenenavn (norske-kirker.net) og vil etterhvert legge inn det stoffet jeg har produsert, der. Det vil imidlertid ta noe tid før alt er på plass. Jeg ser at folk som står bak enkelte andre Origo-soner, har gjort lignende ting, altså skaffet seg et nytt nettsted der de kan jobbe videre med sakene.

Så takk for følget. Kanskje krysses våre veier ved en senere anledning.

PS. Like før stenging opplyser Google Analytics at vi har hatt 1.074.236 sidevisninger.

Vist 58 ganger. Følges av 4 personer.

Kommentarer

Det har vært veldig interessant å se alle kirker og bedehus du – og andre – har lagt ut bilder og dokumentasjon av. Takk!

Takk til deg også.
Fantastisk innsats du har gjort i sonen.
Norske kirker og kirkebygg av ulik størrelse er dokumentert innvendig og utvendig i mange forskjellige vinkler.
Krigsminnesmerker og andre minnesmerker finner vi også.
Takker de andre medlemmene også for flotte bilder og tilbakemelding på mine egne bilder.
Ha det godt alle sammen.

Takk for initiativ og stor produksjon – det har vært en svært interessant reise.
Avslutter med foto fra helgens tur til Sjømannskirken i Rotterdam, dokumentert her allerede i 2009.
Som denne sonen har vært en trygg havn er Sjømannskirken det for nordmenn i utlandet, og trekirken i Rotterdam er verdt et besøk – avslutter med den anbefalingen – takk for meg!

Nydelig gammelt norsk bygg i Rotterdam!

Annonse

Nye bilder